Vem är Göran Lindberg?

Jag vet, jag skriver mycket om Göran Lindberg nu, men det är för att han och hans offer på något sätt symboliserar det jag jobbar med just nu. Mannen som tar sig rätt att köpa någon annans kropp. Tjejerna som ibland är över 18, ibland är under 18. De över 18 anser han och hans mannar är ”för gamla”. Hur tjejerna ibland tar egna initiativ och ångrar sig, men ändå inte alltid vågar säga nej. Männen är för farliga, de hotar, de är starka, det är bättre att ”bara försvinna”.

Gud vet hur många tjejer som just nu gör likadant. Dränker sig i skulden och skammen.

Här är ett utmärkt reportage från Studio ett i P1 för den som vill försöka förstå Göran Lindbergs dubbelnatur. Reporter: Jesper Huor.

Annonser

Om intetillsalu

Inte till salu - en blogg för unga som skadar sig med sex.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vem är Göran Lindberg?

  1. Kao skriver:

    Har lyssnat på hela reportaget. Ofattbart att en person kan vara så dubbel och manipulativ att han lurar skjortan av ALLA. Precis alla i sin omgivning. Naturligtvis har hans perversiteter eskalerat tillsammans med en krydda av maktfullkomlighet under ett antal år (kanske han har en narcissistisk personlighetsstörning i botten).Tydligen var han en karismatisk talare som trollband sin publik och då kanske det kan finnas skäl att vara misstänksam. Det är bara att gå tillbaks i historien och se vilka andra karismatiska talare det har funnits, som inte mött minsta motstånd. Se hur Hitler trollband sin publik – hela tyska folket. (Det finns fler, men Hitler får stå för den här typen av petrson allt som oftast). Se också några av våra stora företagsledare…..Det finns vissa likheter här och de är ruggiga när man ser dem i efterhand. Det är precis så här en icke-kriminell psykopat arbetar – och trollbinder andra (men nu har han ju begått brott som faller inom ramen för kriminalitet och dessutom blivit dömd för dessa ). De som säger emot en sån person krossas av de övriga i publiken. Tills en sån här sak uppdagas, som med Lindberg.Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s