God helg från föräldraspanaren

God fredag kära bloggläsare!

Precis som Sanna Lundell i den här krönikan sitter jag på ett café och jobbar och iakktar föräldrar. På just det här cafét finns det väldigt många sådana, det är nämligen uttalat barnvagnsvänligt. Några ser väldigt snälla ut. Sådana man vet kommer att ta hand om sina barn på bästa sätt, kanske lite för bra. Mer om curlingfaran senare. Men några. Aj. Några skriker och hojtar. Bland folk. På sin fru. Om hur ”korkad” hon är som inte tänkte på det ena eller det andra. Frun tiger och femårige sonen likaså. Hans blick flackar mellan de vuxna han älskar mest av allt.

Egentligen skulle jag skriva lite om Sannas tema i krönikan, om att vi måste våga prata om sorgliga saker med våra barn, men nu blev jag väldigt uppslukad av den här familjen. Om vad pappan skapar för vuxensyn hos sonen.

Imorse hade jag möte med Sveriges främsta forskare på unga förövare, sådana som förgriper sig på andra barn medan de själva är ett. I eftermiddag ska jag prata med Prostitutionscentrum. Allt inför nya boken som kommer nästa vår.
Vad vill ni läsa om nästa vecka, kära vänner?

Annonser

Om intetillsalu

Inte till salu - en blogg för unga som skadar sig med sex.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s