Ses vi i Malmö?

Hoppas det.
Fredag den 19 oktober ordnar Tjejjouren ett bra program om destruktivt sex. Kostnadsfritt och lärorikt. Läs mer om det här. Och så här ser programmet ut:

Sex kan vara så mycket. Kul, spännande, läskigt, härligt och skönt. Men vad händer när en ung person hamnar i ett destruktivt sexmönster som den inte mår bra av? När unga börjar sälja sina kroppar för att dämpa sin ångest?  Hur kan vi ta hand om skuld- och skamkänslor? Hur gör vi för att få ugna att känna sig bekväma med att berätta för någon om en sån problematik? Hur vanligt är det att unga använder sex som ett självskadebeteende?   Det kommer Caroline Engvall (författare till boken ”14 år till salu” och ”Sk amfläck”) och Linda Jonsson (socionom med fokus på sex som självskadebeteende) att prata om under vår temadag.

Program:  13-13.15  Info om temadagen och Tjejjouren i Malmö
13.15-14.45  Caroline Engvall, författare till böckerna ”14 år till salu” och ”Skamfläck”. – Hur går tankarna hos någon som använder sex som självskadebeteende? Vad är viktigt  att tänka på vid bemötande av unga med destruktivt förhållande till sex?
-PAUS OCH FIKA-
15-16.30  Linda Jonsson, socionom – Vad gör att någon har destruktivt sex? Vad finns det för hjälpinsatser? Hur kan man  arbeta förebyggande?
16.30-16.45  Avslutning av temadagen   Temadagen anordnas av Tjejjouren i Malmö, är kostnadsfri och kräver ingen anmälan.  Vill du ha mer information, kontakta tjejjourenimalmo@roks.se

Annonser

Om intetillsalu

Inte till salu - en blogg för unga som skadar sig med sex.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s